昶晟醫技

DESIGNED BY YOHO
AREA 1600m2
Feb 22, 2019 預約參觀(guān)

設計師大膽運用藍色裝飾整個(gè)辦公空間,進(jìn)門(mén)后,來(lái)訪(fǎng)者將會(huì )步入一個(gè)藍色的隔間,而隔間后面則隱藏了另一處開(kāi)闊的開(kāi)放式的辦公空間。

總經(jīng)理辦公室臨窗也因此擁有很好的采光,木質(zhì)地板不僅彰顯出原生態(tài)的環(huán)保理念,同時(shí)讓空間在光照下顯得更為溫潤。

The designer boldly USES blue to decorate the entire office space. After entering the door, the visitor will step into a blue cubicle, while the back of the cubicle hides another open office space.

The window of the general manager's office also has good lighting because of this. The wooden floor not only reveals the original ecological environmental protection concept, but also makes the space appear more warm and moist under the light.

暫無(wú)數據

在線(xiàn)預約設計師

優(yōu)鴻品牌簡(jiǎn)介ABOUT YOHO DESIGN

"YOHO DESIGN"是上海優(yōu)鴻裝飾設計工程有限公司(優(yōu)鴻設計)的設計品牌,是一家2008年成立致力于辦公室裝修設計的公司。定位于一整層、獨棟的企業(yè)總部和外資企業(yè)辦公樓裝修,成立至今始終貫穿“改善辦公環(huán)境,提升辦公形象,彰顯企業(yè)氣質(zhì)”的設計理念。先后為超過(guò)5000家企業(yè)客戶(hù)提供辦公室裝修設計一站式服務(wù)。